0 item
SHOPPING CART

Your shopping cart is empty

Continue Shopping
SUBTOTAL: 0

Aug 07, 2017
New Horizons: de Verdronken Zwarte Polder

De 'Verdronken Zwarte Polder'... 

Een week na mijn eerste Zeeland-uitstapje is de keuze snel gemaakt om ook dit gebied eens te gaan verkennen. Ik ben nog net op tijd om er de zonsopgang mee te pikken. Het wordt een klassiek landschapje...

Van zodra de zon helemaal boven de horizon rijst ga ik echter graag op zoek naar een net iets ander, meer creatiever beeld... maar vandaag zie ik het niet. Er zijn maar weinig vogels aan de kustlijn en het gebied waar het wel wemelt van de vogels blijkt niet echt toegankelijk te zijn. Een experimentje met de bigstopper nu ik aan zee ben? Helaas, die ben ik thuis vergeten... Dus ik besluit al snel om terug naar 'Nummer Eén' te rijden, het mooiste stukje van mijn wandeling van vorige week.

Visdiefjes vliegen er voortdurend over mijn hoofd om hun jongen te voeden met de 'catch of the day'. Langs de kustlijn foerageren 5 lepelaars er lustig op los. Grauwe ganzen en brandganzen paraderen in het weitje tussen de koeien. En ik vind het heerlijk om op mijn beurt te paraderen tussen al dit natuurschoon met de zon op mijn smoel. 


Share
LINK COPIED